.

Dank aan ...

Zoals de grote schrijver Hans Christian Andersen ooit zei : "Dankbaarheid is het geheugen des harten." En ook daarom willen wij via deze weg de mensen bedanken voor donaties groot en klein. Wij hebben de donateurs die dagelijks bij onze vrijwilligers hun spulletjes brengen, zodat deze een tweede leven krijgen bij één van onze leden en zeker ook een dank u wel verdienen: Dank u wel aan iedereen!

Via deze pagina willen wij ook een woord van dank uitspreken aan onze volgende donateurs, die er voor zorgen dat wij de mensen in armoede kunnen helpen met evenzeer noodzakelijke producten, maar die we meestal niet via de normale donaties kunnen verkrijgen...  

Maxi Zoo Sint-Truiden

Een dankwoord voor Maxi Zoo Sint- Truiden en hun cliënteel , dankzij jullie gaan we vele diertjes en hun baasjes gelukkig kunnen maken.


Metro Evergem

Wij danken Metro Evergem voor hun regelmatige schenkingen van allerhande produkten. Hierdoor kunnen wij wekelijks vele van onze leden een steun in hun rug bieden.


Firma Renewi

Graag willen wij Mevr. Karine De Wolf van de firma Renewi bedanken voor de mooie donatie die wij in ontvangst mochten nemen.


Solidarité aux précarisés

Hartelijk bedankt aan de mensen van "Solidarité aux précarisés" voor de grote donatie die wij van hen mochten ontvangen.

Merci beaucoup aux gens de "Solidarité aux précarisés" pour le grand donation que nous avons reçu.


Theater Malpertuis Tielt

Op 7 maart 2018 werd Tania's Ladies Night georganiseerd door Theater Malpertuis Tielt. Actrice Tania Van der Sanden had Vzw Armoede Vlaanderen uitgekozen om ons €10 per verkocht ticket te schenken. Op deze manier mochten wij van hen een cheque ontvangen van €1300! Alsook hadden zij nog een oproep geplaatst om verzorgingsproducten, wasproducten, kledij en andere zaken mee te brengen naar de voorstelling en ook dit was een gigantisch succes! Onze dankbaarheid is dan ook enorm groot voor deze organisatie! Dank u wel, Tania Van der Sanden en Theater Malpertuis Tielt! 


Frituur De Box Veerle

Wij zijn frituur De Box uit Veerle heel dankbaar, omdat zij er door hun regelmatige schenkingen voor zorgen dat onze leden op deze wijze ook eens kunnen smullen van frietjes en ander lekkers.


Carrefour Market Tremelo

Wij drukken ook van harte onze dank uit aan Carrefour Market Tremelo, waarmee we een samenwerking aangaan i.v.m. voedseldonaties. Dank u wel! 


AD Delhaize Geetbets

Van harte bedankt aan AD Delhaize uit Geetbets, omdat ook zij ervoor kiezen om, samen met ons, door hun schenkingen van voeding mensen in armoede te helpen.


Maxi Zoo Gentbrugge - Melle

                                                                         

Ook dieren kennen armoede... En dat weten ze ook bij Maxi Zoo Gentbrugge-Melle... Zij schonken aan Vzw Armoede Vlaanderen de inhoud van hun asielbox en daar zijn wij hun heel erg dankbaar voor, want hierdoor kunnen wij ook heel wat dieren van hun noden voorzien!


Vzw Happy Give Away for Animals

Van Vzw Happy Give Away for Animals mochten we deze prachtige schenking ontvangen. Wij zijn hun hier heel erg dankbaar voor, omdat ook zij denken aan de huisdieren van onze leden! Hartelijk bedankt!!!


Scouts Ardu Mariakerke

Op 27 mei 2018 organiseerde Scouts Ardu uit Mariakerke een ontbijt. Na afloop hiervan wensten zij wat nog over was te schenken aan de minderbedeelden. Ook aan Vzw Armoede Vlaanderen werd hier een deel van geschonken en wij willen hen hier dan ook hartelijk voor bedanken... Bedankt !!! 


Mr. Mallo uit Wetteren

Mr. Mallo heeft aan Vzw Armoede Vlaanderen een prachtige schenking van marshmallows gedaan. Ruim voldoende om aan elk van onze leden een mooie portie te schenken, zodat hun kindjes er lekker kunnen van smullen!!! Hartelijk bedankt, Mr. Mallo!!!


Confiserie Geldhof uit Eeklo

Wij hebben van Confiserie Geldhof uit Eeklo een prachtige schenking van tricolore cuberdons mogen ontvangen en kunnen onze leden hierdoor eens extra verwennen! Wij zijn hen dan ook heel erg dankbaar voor deze lekkernijen!!! Hartelijk bedankt voor al dit lekkers! 


EuroGifts Belgium uit Wervik

Na afloop van het WK mochten wij van EuroGifts Belgium een doos ontvangen met enkele supportersgadgets en andere leuke hebbedingetjes voor de kinderen van onze leden! Wij zijn hen dankbaar voor dit mooie gebaar! Dank u wel, EuroGifts!  


Zeeman Melle

Gedurende de maand juli organiseerde Zeeman Melle een inzamel- en verkoopactie t.v.v. Vzw Armoede Vlaanderen.
Dankzij de gedreven inzet van het personeel en bereidheid van het cliënteel, allen met het hart op de juiste plaats, is deze actie een groter succes geworden dan verwacht.
Wij wensen dan ook iedereen te bedanken die zijn steentje, groot of klein, heeft bijgedragen. Hierdoor kunnen wij terug heel wat gezinnen een helpende hand bieden. Hartelijk bedankt!!!Christophe Schepens: Electriciteit, sanitair en verwarming

Merelbeke

Wij wensen Christophe Schepens te bedanken voor de sponsoring van snoep en materiaal voor snoepzakjes. Deze zullen tijdens de rommelmarkt in de Bruidstraat te Oostende op 18 en 19/08/2018 worden verkocht t.v.v. Vzw Armoede Vlaanderen. 

Dank u wel, Christophe!


AD Delhaize Terbank uit Heverlee

Ook AD Delhaize Terbank uit Heverlee gaat in zee met onze met onze Vzw i.v.m. voedseldonaties. Wij zijn hen hier dan ook heel dankbaar voor, want zo kunnen wij nog meer mensen helpen met voeding. Wij zijn hen hier dan ook heel erg dankbaar voor. 

Dank u wel!!!Het Snuisterhuis uit Averbode

Wij hebben een hele mooie donatie mogen ontvangen van Het Snuisterhuis uit Averbode. Wij zijn dan ook heel dankbaar voor dit mooie gebaar. Dank u wel!  


Oudejaarsavond, een feest voor iedereen (Chris Coene)

15-09-2018

De vereniging "Oudejaarsavond, een feest voor iedereen!!'' heeft ons een mooie donatie van voeding geschonken. Deze kunnen wij gebruiken om de voedingspakketten extra aan te vullen. Vanzelfsprekend zijn wij hun heel erg dankbaar voor dit fantastische gebaar! Dank u wel!