.

Dank aan ...

Zoals de grote schrijver Hans Christian Andersen ooit zei : "Dankbaarheid is het geheugen des harten." En ook daarom willen wij via deze weg de mensen bedanken voor donaties groot en klein. Wij hebben de donateurs die dagelijks bij onze vrijwilligers hun spulletjes brengen, zodat deze een tweede leven krijgen bij één van onze leden en zeker ook een dank u wel verdienen: Dank u wel aan iedereen!

Via deze pagina willen wij ook een woord van dank uitspreken aan onze volgende donateurs, die er voor zorgen dat wij de mensen in armoede kunnen helpen met evenzeer noodzakelijke producten, maar die we meestal niet via de normale donaties kunnen verkrijgen...  


Metro Evergem

Wij danken Metro Evergem voor hun regelmatige schenkingen van allerhande produkten. Hierdoor kunnen wij wekelijks vele van onze leden een steun in hun rug bieden.


Firma Renewi

Graag willen wij Mevr. Karine De Wolf van de firma Renewi bedanken voor de mooie donatie die wij in ontvangst mochten nemen.


Solidarité aux précarisés

Hartelijk bedankt aan de mensen van "Solidarité aux précarisés" voor de grote donatie die wij van hen mochten ontvangen.

Merci beaucoup aux gens de "Solidarité aux précarisés" pour le grand donation que nous avons reçu.


Proxy Mariakerke

Wij danken Proxy voor hun schenkingen van voeding.


Carrefour Market Eeklo

Ook bij Carrefour Market Eeklo tonen ze hun hart aan de maatschappij. Dit door regelmatige schenkingen van voeding te doen aan onze VZW, waarvoor wij hen heel dankbaar zijn.Theater Malpertuis Tielt

Op 7 maart 2018 werd Tania's Ladies Night georganiseerd door Theater Malpertuis Tielt. Actrice Tania Van der Sanden had Vzw Armoede Vlaanderen uitgekozen om ons €10 per verkocht ticket te schenken. Op deze manier mochten wij van hen een cheque ontvangen van €1300! Alsook hadden zij nog een oproep geplaatst om verzorgingsproducten, wasproducten, kledij en andere zaken mee te brengen naar de voorstelling en ook dit was een gigantisch succes! Onze dankbaarheid is dan ook enorm groot voor deze organisatie! Dank u wel, Tania Van der Sanden en Theater Malpertuis Tielt! 


Frituur De Box Veerle

Wij zijn frituur De Box uit Veerle heel dankbaar, omdat zij er door hun regelmatige schenkingen voor zorgen dat onze leden op deze wijze ook eens kunnen smullen van frietjes en ander lekkers.


Carrefour Market Tremelo

Wij drukken ook van harte onze dank uit aan Carrefour Market Tremelo, waarmee we een samenwerking aangaan i.v.m. voedseldonaties. Dank u wel! 


AD Delhaize Geetbets

Van harte bedankt aan AD Delhaize uit Geetbets, omdat ook zij ervoor kiezen om, samen met ons, door hun schenkingen van voeding mensen in armoede te helpen.